Smještaj u Hvaru - Kuća Apartman Višnja

Norvégien
Français
Deutsch
Italian
English
Hrvatski

Kuća za odmor - Apartman Višnja

Informacija o Kući-apartmanu „Višnja“ u Hvaru

 

Dragi gosti,

           Cijela moja Kuća za odmor „Višnja“ u Hvaru sastoji se od samo jednog apartmana površine 65 četvornih metara, tako da gosti uz komfor imaju i intimnost smještaja. Kuća se nalazi na jednom od najljepših gradskih predjela (zvanom „Križni rt“), oko 35 metara od morske obale. Kuća ima poseban ulaz s ulice u veliki vrt. Ispred ulaza u kuću je terasa površine 40 četvornih metara, koja je natkrivena i zaštićena od sunca, a na njoj je ljetna garniturom stola i stolica. Uz teracu je gril (roštilj) i vanjski tuš. U vrtu je mali vidikovac, s kojeg se pruža lijepi pogled na cijeli Hvar.

Apartman se sastoji od dvije dvokrevetne sobe, dnevnog boravka s kaučom za dvije osobe, prostrane kuhinje, kupaonice s WC-om i još jednog odvojenog WC-a. Iz soba je vidljivo more i panorama Hvara. U apartmanu je klimatizacijski uređaj i televizor sa satelitskom vezom, a gosti mogu besplatno neograničeno koristiti internetsku vezu.  

Jedno ugodno kupališno mjesto se nalazi oko 35 metara od kuće, a 50 metara dalje je plaža sa žalima posebno pogodna za kupanje male djece. Gosti mojeg apartmana mogu koristiti slobodni parkirališni prostor  uz obalnu šetnicu, 25 metara od kuće. U neposrednoj blizini moje kuće je lučica u kojoj se iznajmljuju čamci za obilazak obližnjih otočića i za ribarenje. U toj lučici postoji i mogućnost iznajmljivanja veza za čamac u vlasništvu turista. Udaljenost Kuće za odmor „Višnja“ do nekoliko dobrih restorana je 150 metara, do dviju samoposluga-prodavaonica ima 200 metara, a 700 metara do dijela luke gdje pristaju putnički brodovi i katamarani koji prevoze putnike na liniji Split-Hvar i obratno.

Uvjerena sam da ćete biti potpuno zadovoljni boravkom u Kući-apartmanu „Višnja“. Želim Vam srdačnu dobrodošlicu – Višnja Ahmetović


 

Lokacija kuće apartmana Višnja Hvar